magyar english Akadálymentes verzió

Indulhat az építkezés

2008-06-16

Megvalósítás szakaszában a Mechatronikai Ipari Park

A közelmúltban lezárul közbeszerzési eljárást követően hétfőn megkezdődtek a Mechatronikai Ipari Park kivitelezési munkái, amelyek a terület infrastruktúrával való ellátását, utakkal való feltárását jelentik. Így a repülőtér melletti Miskolci Ipari Park hamarosan olyan 45 hektáros, összközműves zöldmezős területtel bővül, amelyen egy itt letelepülni kívánó befektető azonnal megkezdheti működését.

Az európai uniós támogatással megvalósuló projektet vezető konzorcium - a Miskolc Holding Zrt. és a Mik Zrt. - fontosnak tartja hogy a fejlesztésben leginkább érintett, az ipari parkban telephellyel rendelkező társaságokat első kézből tájékoztassa a projekt előrehaladásáról.

Ennek érdekében az elmúlt napokban a projektgazdák megbeszéléseket, fórumot tartottak, melyen az érdeklődők az építési munkálatokról, illetve azok tervezett ütemezéséről értesülhettek. Lehetőség nyílt a projekt vezetőivel, tervezőivel, kivitelezőivel való beszélgetésre, így a fejlesztés során felmerülő kérdések, felvetések, esetleges problémák megvitatására is, hozzájárulva azok időbeni megismeréséhez és hatékony megoldásához.